U-aurat

Pyöräkuormaajan U-aurat ovat erikoisvarusteita, jotka ovat suunniteltu tehokkaaseen lumenauraukseen ja lumenpoistoon. U-aura on erityisen hyödyllinen suurten lumimäärien käsittelyssä, kuten teiden, pysäköintialueiden, lentokenttien ja muiden laajojen alueiden puhdistuksessa. Sen muotoilu mahdollistaa suuren lumimassan keräämisen ja siirtämisen yhdellä ajolla.

U-auran rakenne ja toiminta
U-aura koostuu seuraavista keskeisistä osista:
-Aurarunko: Raskas ja kestävä runko, joka on valmistettu teräksestä tai muusta kulutusta kestävästä materiaalista. Rungon U-muoto mahdollistaa tehokkaan lumimassan keräämisen.
-Leikkuuterät: Alareunassa olevat terät, jotka leikkaavat ja keräävät lunta. Ne voivat olla vaihdettavia ja valmistettu kulutusta kestävästä teräksestä.
-Sivusiivet: U-auraan voi kuulua hydraulisesti säädettävät sivusiivet, jotka lisäävät auran leveyttä ja mahdollistavat lumen ohjaamisen haluttuun suuntaan.
-Hydraulijärjestelmä: Monet U-aurat on varustettu hydraulijärjestelmällä, joka mahdollistaa auran kulman ja sivusiipien säädön. Tämä lisää käyttömahdollisuuksia ja tehokkuutta eri olosuhteissa.
-Kiinnitysjärjestelmä: Aura kiinnitetään pyöräkuormaajan etuosaan pikakiinnitysjärjestelmällä, joka mahdollistaa nopean ja helpon kiinnityksen ja irrotuksen.

Täältä löydät laadukkaat ja luotettavat U-aurat!