Hiekoittimet

Pyöräkuormaajan hiekoittimet ovat lisälaitteita, jotka ovat suunniteltu hiekoittamaan teitä, parkkipaikkoja, pihoja ja muita alueita, joissa tarvitaan kitkan parantamista talviolosuhteissa. Hiekoittimia käytetään myös sorateiden kunnossapidossa kesäisin.

Hiekoittimien edut ja ominaisuudet
Tehokkuus: Mahdollistavat nopean ja tasaisen hiekoituksen, mikä parantaa turvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta talviolosuhteissa.
Monipuolisuus: Ne soveltuvat käytettäväksi erilaisilla alustoilla ja materiaaleilla, mukaan lukien hiekka, sepeli ja suola.
Kestävyys: Laadukkaat hiekoittimet on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät kovaa käyttöä ja vaativia sääolosuhteita.
Säädettävyys: Modernit hiekoituslaitteet mahdollistavat levitysleveyden ja -määrän tarkan säädön, mikä vähentää materiaalihukkaa ja optimoi hiekoituksen.

Rakenteet ja toiminta
Hiekoittimet voivat olla erikokoisia ja eri rakenteilla varustettuja, mutta niiden perustoiminta on samankaltainen. Ne koostuvat yleensä seuraavista osista:

Säiliö: Säiliö on suunniteltu varastoimaan hiekoitusmateriaalia (hiekkaa, sepeliä tai suolaa). Säiliön koko vaihtelee käytön mukaan.
Syöttöjärjestelmä: Syöttöjärjestelmä siirtää hiekoitusmateriaalia säiliöstä levitysjärjestelmään. Tämä voi olla ruuvikuljetin, ketjukuljetin tai muu mekanismi.
Levitysjärjestelmä: Levitysjärjestelmä varmistaa, että hiekoitusmateriaali jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti halutulle alueelle. Tämä voi sisältää esimerkiksi levityslautasia tai levityslevyjä.
Ohjausjärjestelmä: Monet modernit hiekoittimet on varustettu elektronisella ohjausjärjestelmällä, joka mahdollistaa tarkat säädöt levitysmäärille ja -leveyksille.

Näytetään kaikki 21 tulosta