Siirry sisältöön
Työterveys-
huolto
Sairausturva-
vakuutus
Luottamisen
ja sopimisen kulttuuri
Virkistys-
tapahtumat
Työn ja vapaa-ajan tasapainoTyötehtävä

Mekaanikkoja, työkoneiden huoltoon ja korjaustöihin

Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kokeneita mekaanikkoja maahantuojan merkkikorjaamoille valintasi mukaan joko Klaukkalaan (KH-koneet Oy), Vantaan Hakkilaan (KH-Tekninen kauppa) tai Vantaan Viinikkalaan (Edeco-tools Oy)

Tulevat tehtäväsi?
Työtehtäväsi koostuvat edustamiemme merkkien koneiden huolloista, korjauksista ja vianmäärityksistä. Meillä pääset työskentelemään teknisesti edistyksellisten markkinajohtaja merkkiemme parissa. Maahantuomia merkkejämme ovat mm. Kramer, Yanmar, Wacker Neuson ja Kobelco.

Tulevat työkaverisi ovat konetekniikan ammattilaisia ja toimintaamme leimaa vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Kerromme aina asiakkaillemme mitä huollossa tai korjauksessa on tehty. Tulevan työsi puitteet ovat meillä myös kunnossa; huollossa toimimme edustamiemme tehtaiden työohjeiden mukaisesti ja käytämme vain tehtaan alkuperäisosia tai niitä vastaavia tehtaan hyväksymiä osia ja toimittajia. Työn sujuvoittamiseksi mekaanikoillamme on käytössä kattava valikoima erikoistyökaluja ja nostokalustoa, turvalliset ja hyvät työtilat ja koko KH-koneiden tuki ja arvostus.

Mitä osaamista odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on tehtävää tukeva tekninen koulutus ja tehtävään soveltuvaa työkokemusta kevyemmän tai raskaamman kaluston huolto- ja/tai asennustöistä vähintään 5–10 vuoden ajalta. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös hydrauliikan ja sähköjärjestelmien osaamista.

Arvostamme kiinnostusta teknisten pulmien ratkontaan ja tinkimätöntä ammattiylpeyttä tehdä kerralla valmiiksi, sillä haluamme että asiakkaamme saavat avun aina tehokkaasti ja laadusta tinkimättä.
Toivomme, että ammattilaisena ja työkaverina olet oma-aloitteinen, töihin tarttuva ja positiivisella asenteella varustettu!

Miksi valitsisit meidät?
Maahantuojan merkkiorganisaatiossa pääset vierailemaan ja kouluttautumaan edustamiemme merkkien Euroopan tehtailla. Talon sisällä löytyy myös mahdollisuuksia siirtyä tehtävistä toisiin ja kehittyä konekaupan ammattilaisena.

Työnantajana olemme vastuullinen, työntekijöihimme sitoutuva ja jokaista työntekijää arvostava. Emme tuijota kellokortteja vaan meillä vallitsee avoin, luottamuksen ja sopimisen kulttuuri ja joustamme elämäntilanteen mukaan. Tarjoamme hyvät edut, vakaan työpaikan ja rennon ja reilun ympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja tuntea olevansa tärkeä osa yritystä!

Liity osaksi tarinaamme ja tule vauhdittamaan Suomen vastuullisemman konekaupan kasvua!

Mikäli kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä Jason Gabrielssoniin p. 0400 364 187 tai laita s-postia rekry@kh-koneet.fi

Tutustu meihin ja tarinoihimme lisää:
Facebook:         https://www.facebook.com/khkoneet/

Instagram:        https://www.instagram.com/khkoneetoy/

LinkedIn:           https://www.linkedin.com/company/kh-koneet-oy/

Ota yhteyttä lomakkeella

    * Pakollinen kenttä

    Kaipaatko lisätietoja palveluistamme, tarjousta koneistamme tai apua hankintasi kanssa? Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!