Siipilumikauhat

Pyöräkuormaajan siipilumikauha on erikoistunut lisälaite, joka on suunniteltu erityisesti lumen käsittelyyn ja poistamiseen. Siipilumikauha on erittäin tehokas työkalu talviolosuhteissa, kun tarvitaan suurten lumimäärien siirtämistä ja kasaamista. Se parantaa pyöräkuormaajan suorituskykyä ja monipuolisuutta, mikä tekee siitä arvokkaan työvälineen kunnossapitotehtävissä, kuten teiden, piha-alueiden ja parkkipaikkojen lumenaurauksessa.

Rakenteet ja toiminta
Siipilumikauha koostuu useista keskeisistä osista:
-Pääkauha: Kauhan keskeinen osa, joka on suunniteltu kestämään suuria lumikuormia. Se on usein valmistettu kestävästä teräksestä tai muusta kulutusta kestävästä materiaalista.
-Sivusiivet: Siipilumikauhan erikoispiirre on sen säädettävät sivusiivet. Nämä siivet voivat liikkua hydraulisesti, mikä mahdollistaa kauhan leveyden ja muodon säätämisen eri työtehtäviin sopivaksi.
-Hydraulijärjestelmä: Siipilumikauha on varustettu hydraulijärjestelmällä, joka ohjaa sivusiipien liikettä. Tämä järjestelmä mahdollistaa siipien tarkan ja helpon säädön suoraan pyöräkuormaajan ohjaamosta.
-Kiinnitysjärjestelmä: Siipilumikauha kiinnitetään pyöräkuormaajan eteen pikakiinnitysjärjestelmällä, joka mahdollistaa nopean kiinnityksen ja irrotuksen.