Kaapelikauhat

Kaivinkoneen kaapelikauhat ovat lisävarusteita, jotka ovat suunniteltu erityisesti kaapeleiden ja putkien kaivamiseen ja asentamiseen. Se on suunniteltu tekemään kapeita ja syviä kaivantoja tarkasti ja tehokkaasti, mikä tekee siitä tärkeän työkalun erityisesti sähkö-, tele- ja vesihuoltotöissä.

Kaapelikauhan rakenne ja toiminta
Kaapelikauha koostuu seuraavista keskeisistä osista:
-Kapea kauhaosa: Kauhan muoto on suunniteltu tekemään kapeita ja syviä kaivantoja. Kauhaosan leveys vaihtelee tyypillisesti 20-40 cm välillä, mutta voi olla myös kapeampi tai leveämpi tarpeen mukaan.
-Terä: Kauhan alareunassa oleva terä leikkaa maan ja tekee kaivutyön. Terä on valmistettu kulutusta kestävästä teräksestä ja on usein vaihdettavissa.
-Vahvistettu rakenne: Koska kaapelikauhat joutuvat usein kovaan käyttöön ja kaivavat tiivistä maaperää, ne ovat vahvistettuja kestämään kulutusta ja suuria voimia.
-Kiinnitysjärjestelmä: Kauha kiinnitetään kaivinkoneen varteen pikakiinnitysjärjestelmällä, mikä mahdollistaa nopean ja helpon vaihdon muiden kauhojen ja lisälaitteiden välillä. Tartunta vaihtoehtoja ovat NTP- ja S-tartunnat.

Löydät meiltä laadukkaat kaapelikauhat kaivinkoneeseesi! Tervetuloa kaupoille Varustekauppaan!

Näytetään kaikki 20 tulosta