Epiroc

Epiroc on maailmanlaajuisesti tunnettu yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja kaivos-, rakennus- ja resurssiteollisuudelle. Pörssiyhtiö itsenäsityi vuonna 2018, kun se irtautui Atlas Copco -yhtiöstä, joka on tunnettu teollisuusratkaisujen toimittaja. Irtautuminen mahdollisti Epirocin keskittymisen erityisesti kaivos- ja rakennusmarkkinoihin
Tarjolla on laaja valikoima tuotteita ja palveluita, jotka kattavat useita teollisuudenaloja mm. maanpäälliste porauslaitteet, maanalaiset porauslaitteet, iskuvasarat, pulverointilaitteet, leikkurit ja murskaimet.
Epiroc on sitoutunut innovaatioihin ja kestävään kehitykseen. Tämä näkyy heidän tuotteidensa ja palveluidensa suunnittelussa ja toteutuksessa.

Epiroc on johtava toimija kaivos- ja rakennusteollisuudessa, tarjoten innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita ja palveluita. Yrityksen sitoutuminen kestävään kehitykseen, asiakaskeskeisyyteen ja jatkuvaan innovaatioon tekee siitä luotettavan kumppanin ja arvostetun toimijan globaalisti.
Tutustu tuotteisiin tarkemmin tuotekuvaksista!